2011. december 23., péntek

Aventurin fülbevaló - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Nagyon szép olvális formájúra csiszolt, enyhén csavart, bedugós Aventurin fülbevaló. Az ásvány nagysága: 2, 5cm hosszú, és 1, 5 cm széles.  
Aventurin fizikai hatásai:
Ösztönzi az anyagcsere folyamatokat, segít haspuffadásnál, telitettségnél, illetve székrekedés és hasmenés is remekül kezelhető aventurinnal. A belekre kifejtett hatása azonban másképp is megnyilvánul. Hatással van a zsíranyagcserére is, így segítheti a felesleges zsír lebontását. Jó bőrallergiák, akne, ekcéma, kiütések ellen. Pattanások kezelésére is alkalmas. Leégéskor is hasznos, hűsítő hatása van. A zöld aventurin segít hajhullásnál, korpásodásnál, törékeny hajnál. Visszavezeti a káliumot, ami javítja az áteresztő-képességet.
 
Bőrfelület kezelés:  Egy kisebb bőrfelület kezelésekor, elég ha az aventurint pár percre a szánkba vesszük, majd megérintjük vele a kezelendő felületet. Nagyobb felület kezeléséhez helyezzük az aventurint egy tálka forrásvízbe, majd tegyük ki a tálkát egy éjszakára a szabadba. Ezzel a vízzel kezelhetjük azután a kívánt bőrfelületet.
Lelki hatása
Megnyugtatja a szívet, feledteti gondjainkat, segíti a nyugodt alvást.  Kiegyensúlyozottságot hoz az idegrendszerünkbe, mivel zöld színén keresztül nyugtató és lazító hatása van az egész testre. Ezáltal csökkenti a szívpanaszokat is. Segít a mélyen ülő félelmek és merevség ellen, erősíti az önbizalmat, fokozza a lelkesedni tudás képességét. Hozzásegít a jókedvhez, stressz mentessé tesz.
Csökkenti a pszichoszomatikus zavarokat és félelmeket, különösen amelyeket az első hét életévben alakulnak ki! Nyugtató hatásán keresztül erősíti a humorérzékünket és segít pozitív gondolkodásban. Viselőjét alkalmazkodó-képessé és toleránssá teszi. Segít például konfliktusoknál, az egyszerű megoldást megtalálni. Megnyitja a szívet az élet szép dolgaira és erősíti az érzékelést.
Viselőjének bátorságot, friss optimizmust, ambíciót és céltudatosságot ajándékoz. Segít megismerni az igazi barátokat és megőrizni ezeket a barátságokat.



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-26 13:44
. Aventurin fülbevaló - Jelenlegi ára: 1 000 Ft